Necatorosis tünetei,

Kassai Tibor: Helmintológia (Magyar Állatorvosi Kamara, ) - szabopince.hu

Második, javított kiadás.

parazita előnyei parazitá elleni vedekezes

Fekete-fehér ábrákkal, színes fotókkal. Fülszöveg Dr. Kassai Tibor állatorvos, az állatorvos-tudomány doktora, nyugalmazott egyetemi tanár.

necatorosis tünetei

A budapesti Állatorvos-tudományi Egyetem Parazitológiai és Állattani Tanszékén tól nyugdíjba vonulásáig vett részt a parazitológia oktatásában; és között tanszékvezető egyetemi tanár. Kutatómunkájának eredményei mintegy közleményben, számos könyvben, könyvrészletben jelentek meg.

necatorosis tünetei tabletta férgek számára férgek számára

Ösztöndíjas necatorosis tünetei egy évet töltött a Glasgow-i Egyetemen A Magyar Parazitológusok Társasága elnöki tisztét 27 éven át töltötte be Elnöke volt a Parazitológusok Európai Szövetségénekalelnöke a Parazitológusok Necatorosis tünetei Külföldi tagja a Szerb Tudományos és Művészeti Akadémiának Tiszteleti tagja az Állatorvos Parazitológusok Világszövetségének Az állatorvosi-orvosi helmintológia Tovább Fülszöveg Dr.

Az állatorvosi-orvosi helmintológia ismeretanyagának öt évtized oktatói és kutatói tapasztalataira alapozott, korszerű összefoglalása a magyar kiadást megelőzően angol és spanyol nyelven necatorosis tünetei megjelent.

belsejében lévő férgek Az uborka szalagféreg veszélyes az emberekre?

Vissza Tartalom Előszó az angol kiadáshoz 17 Köszönetnyilvánítás az angol kiadáshoz 19 I.

bejegyzések