Gyógyító gomba. Hogyan vásárolj

Gyógygomba, avagy gyógygombák

A maitake gyógygomba legfontosabb funkciója az immunrendszer erősítése, és az anti-tumor tulajdonsága.

Hogyan hatnak a gyógygombák?

A maitake gomba a ganoderma gyógygombához hasonlóan segít a megfelelő koleszterinszint, vércukorszint, vérnyomás és testsúly fenntartásában.

A maitake gyógygombában található béta glükán segíti a sejtek kommunikációját bizonyos esetekben.

  • Nyitólap » Cikkek » Hogyan hatnak a gyógygombák?
  • Fachet József kutatómunkájának köszönhetően olyan gyógygombák hatékonyságát foglalják magukba, amely képes az emberi test bástyájaként védeni az immunrendszerünket

Poliszacharidként a béta-glükán aktiválja a fehérvérsejteket, a makrofágokat, melyek elpusztíthatják azokat a mikroorganizmusokat, melyek a betegségek és rákos daganatok kialakulásáért felelősek. Íme egy kis tudományos összeállítás a maitake gyógygomba eddig ismert gyógyító gomba A maitake  D frakciójának ráksejtekre gyakorolt pusztító hatását Japán kutatók bizonyították ben egérkísérletekben Kobe Pharmaceutical University.

Ugyan ez a kutatócsoport jutott arra az eredményre, hogy a maitake  D frakciója aktiválja a T-sejteket, ezáltal csökkenti a tumor sejtek számát, és gátolja az áttétképződést.

Gyógyító gombák 2017.03.21. hatoscsatorna

Ennek megfelelően arra a következtetésre jutottak, hogy a maitake  kivonat növeli a rákos daganatokkal szemben kifejtett immunitást. Maitake Gyógyító gomba frondosa, Bokrosgomba Hiroshi Tazaki és kutató csoportja Department of Urology, New York Medical College in vitro körülmények között azt tapasztalta, hogy a maitake gyógygomba D frakciója képes elpusztítani a prosztata daganat sejtjeit.

A maitake gyógygomba májra és koleszterinszintre gyakorolt kedvező tulajdonságait két tanulmányt fedte fel Kobe Pharmaceutical University.

dr oz ibs paraziták parazita szezon

Egy os tanulmányban olyan egereket vizsgáltak, melyeknek a vérben található vérzsír értékei magasak voltak. Az eredmények azt mutatták, hogy a maitake gyógygomba kivonat megváltoztatta a zsírsav anyagcserét, a májban lecsökkent a koleszterin termelés, a vérzsír értékek pedig lecsökkentek. A maitake  a vérnyomást gyógyító gomba képes csökkenteni.

Gyakori megbetegedések

Egy es tanulmányban New York, Ayurvedic Medical Center magas vérnyomásban szenvedő betegeknek adtak egy hónapon keresztül, naponta 2-szer maitake gyógygomba kivonatot. Tanulmányok szerint a maitake gyógygomba kivonat kedvező lehet AIDS betegeknek is.

gyógyító gomba komplex tabletták férgek számára

A maitake gyógygomba  C-vitaminnal történő alkalmazása javítja a felszívódást, ezért javasolt a kettőt együtt fogyasztani. A maitake gomba fogyasztása nem javasolt gyermekeknek, autoimmun betegségben szenvedőknek gyógyító gomba terhes nőknek.

A gyógyító gomba előfordulása nagyon ritka, a legsúlyosabb mellékhatás a telítettség érzet, de ezt leginkább azoknál tapasztalták, akik közvetlenül nyersen fogyasztották a gombát. Éppen ezért ez nem szerencsés, a  maitake gyógygomba kivonat  fogyasztása javasolt.

Gyógyszerekkel történő negatív gyógyító gomba gyógyító gomba nem tapasztaltak.

  1. Féreg gyógyszer labradorra
  2. Kerek féreg rajz szimbólumokkal

Javasolt a tiszta BIO minősítéssel rendelkező gyógygombák fogyasztása. Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célt szolgál, az eddigi kutatások eredményeit tartalmazza.

gyógymód a meztelen csigák parazitái ellen

A cikkben szereplő megállapítások nem vonatkoztathatóak a honlapon található termékeinkre.

bejegyzések