Reflexológia paraziták

reflexológia paraziták

Fekete Kata február Kovács József természetgyógyász 10, Megtekintések Kovács József természetgyógyász vagyok. A természetes gyógymódokhoz családi hagyomány fűz. Emellett reiki-mester tanár, pszichoterapeuta és svéd masszázs tudásomat is felhasználom a hozzám fordulók javára.

reflexológia paraziták korbféreg hím

Munkáim, beosztásaim és saját egészségügyi problémáim megtanítottak arra, hogy átfogóan, nagy vonalakban gondolkodjak, átlássam a dolgokat. Ennek köszönhetem holisztikus szemléletem, azaz az embert egészben nézve az egymást befolyásoló problémák figyelembe vételével gyógyítok. Szülőföldemen, Kárpátalján, ismerkedtem meg a népi és más alternatív gyógymódok sokszínűségével.

  • Biorezonanciás felm. - Vivien talpai Gyógycentrum
  • Hogyan lehet eltávolítani a helmintákat egy gyermekben
  • Kedves Mindenki!
  • arc, × | Reflexológia, Arc, Természetgyógyászat

Alap tudásomat, tapasztalatomat egészségügyi-természetgyógyászati képzésben, reflexológia ETI képzésvalamint svéd masszázs képzéssel egészítettem ki. Az anyag világ reflexológia paraziták erői mellett a bio energia világa és a lélek betegségekben játszott szerepe is érdekelt, ezért Reiki mesteri-tanári végzettséget is szereztem, valamint reflexológia paraziták Akadémián akkreditált oktatásban pszicho-terapeuta oklevelet szereztem.

semmi sem segít a pinworms- től

Küldetésem az emberek gyógyítása és reflexológia paraziták segítése, ennek érdekében tanítani őket és segíteni felismerni a hamis tanokat. Ilyen céllal járom az országot reflexológia paraziták tartok ismeretterjesztő előadásokat. Emellett óta írok szakmai újság cikkeket és könyveket. Most jelent meg 9.

Könyveim A szervezet tisztítása lépésről lépésre Mítoszok és realitások a reflexológia paraziták gyógymódok világából A hidrogén-peroxid az eltitkolt gyógyszer A kerozin a rák és egyéb betegségek gyógyítója Az olajok gyógyító ereje Gyógyuljunk természetesen: tejtermékekkel, savanyú káposztával, tojással A gyógyító szódabikarbóna A hirudoterápia reflexológia paraziták Gyógyítások a méhészet termékeivel Gyógyítói tevékenységemben eredmény centrikus vagyok.

Élősködők (16) a 4 Oscar-díjas film szinkronos előzetese

Pácienseim közt volt, aki a szklerózis multiplexből gyógyult meg, volt, aki elhagyta az inzulint, sokan lemondtak az epekő vagy vesekő műtétről, mert okafogyottá vált a műtét. Útmutatásaimat követve pácienseimnél felszívódnak a golyvás göbök, visszavonul a szarkóma, megáll a csontritkulás folyamata.

gyógymód a paraziták széles spektrumában

A pikkelysömör is a múlté volt hónapos önkezelés után. Könyveim követőitől is sok pozitív visszajelzést kapok, reflexológia paraziták örömömre szolgálnak és erősítik a motivációmat. Előadásaim március án Szekszárdon a Babics Mihály Művelődési házban tartok előadást két témában: 1.

Nincs többé idegen lény a testedben! Paraziták kíméljenek!

Korunk civilizációs betegségeinek gyógyítása a népi gyógymódok eszközeivel 2. Könyvbemutató — Gyógyítások a parazita fekélyes vastagbélgyulladás kezelésére termékeivel méz, méhpempő, propolisz, virágpor, méhméreg.

Várom az Önök visszajelzéseit, hozzászólásait is, illetve írásbeli kérdéseikkel is keressenek bátran.

  1. Здесь не требовалось Хранилищ Памяти, чтобы оставить в неизменности все элементы этой первозданной планетки.
  2. Спросила Алистра, решив, что вопрос с мониторами выяснит, когда доберется до .
  3. Ami a férgek széles spektrumából származik
  4. Masszázs, gyógymaszázs, akupresszúra és reflexológia javallatai és ellenjavallatai

bejegyzések