Ló ektoparaziták

Sh-Rodemectin Spot On

Kistestű díszmadarak énekes madarak és papagájok Javallatok: Kalitkában tartott díszmadarak, énekesmadarak és papagájok fonalférgességének illetve a testnedvekkel táplálkozó ektoparaziták okozta fertőzöttségének gyógykezelésére.

mit eszik a korbféreg gyógyászat férgek kezelésére

Adagolás célállat fajonként: A madár nyakán vagy begy tájékán hajtsuk szét a tollakat, hogy a bőr láthatóvá válljél majd a készítményből az előírt mennyiséget cseppentsük közvetlenül a bőrfelületre. A kezelést 21 nap múlva ismételjük meg.

ló ektoparaziták

Dísz- és énekes madarak, papagájok: Egy csepp Sh-ivermektin spot on ad us. Az állomány fonalféreg és ektoparazita mentesítésére valamennyi ló ektoparaziták három hetenként kezelni szükséges fél éven át.

A kezelést hetente megismételjük. Egyszeri kezelés hatása kb. Ló: a koncentrátum as hígítású oldatával az egész testfelületet lemossuk. Szükség esetén a kezelést 3 naponként megismételjük.

Ellenjavaslatok: Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagával, vagy a bármelyik segédanyagával, vagy bármelyik segédanyaggal vagy vivőanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Mellékhatások: Különleges tárolási előírások az állatgyógyászati készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni!

ló ektoparaziták parazitá fertozes ellenszere

Lejárati idő:2 év Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni. Különleges figyelmeztetések Gyógyszer kölcsönhatások és egyéb interakciók: Ne alkalmazzuk együtt más szisztémás hatású anthelmintikus készítménnyel.

Olvass tovább Mitől alakul ki a macskaszőr-allergia? A macskákat gyakran vádolják allergia okozásával. Tudósok felfedezték, milyen folyamat váltja ki a tüneteket, ez pedig lehetővé teheti a gyógyszeres kezelést. Olvass tovább Remek a kutyák memóriája Az Eötvös Loránd Tudományegyetem kutatói részletes kísérleti bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy a kutyák emlékeznek az ember által korábban bemutatott feladatokra. Hogyan hat a Hold az állatokra?

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotumok Az előírt mennyiséget ne lépjük túl! Súlyos túladagolás kb 20 szoros esetén aluszékonyság, tátongás, bizonytalan állás, fej lógatás.

hogyan lehet eltávolítani férgek férfiak gyógyszerek mi a helminthiasis az emberekben

Specifikus antidotuma nem ismeretes. Enyhe túladagolás során gyengeség tapasztalható, ezen tünetek pár nap alatt elmúlnak. Az állat kezelését végző személyre vonatkozó munkavédelmi óvórendszabályok: Kerüljük el, hogy a készítmény az alkalmazó személy bőrére kerüljön.

ló ektoparaziták

Amennyiben mégis a bőrfelületre kerül, bő vízzel mossuk le. Kezelés után alaposan mossuk le. Kezelés után alaposan mossunk kezet.

Magyar népmesék: Szegény ember meg a lova

Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat be kell ló ektoparaziták. A fel nem használt készítmény vagy hulladékának kezelésére, megsemmisítésére vonatkozó utasítások A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint az állatgyógyászati készítményből származó hulladék anyagokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsémisíteni.

A készítmény nem kerülhet természetes vizekbe, mert beszélyes a halakra és más vízi élőlényekre.

ló ektoparaziták a paraziták testének megtisztítása rizzsel

A használati utasítás utolsó jóváhagyásának dátuma

bejegyzések