Giardiasis giardiasis, Giardia fertőzés (giardiasis)

giardiasis giardiasis

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására.

  1. Drotfereg kartetele
  2. Horváth Balázs, általános orvos Az egysejtű élősködővel fertőzöttek fele tünetmentes, gyermekek esetében azonban szinte mindig tapasztalhatóak a tünetek.
  3. Módosítva:

Termékkód: LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak. A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl. Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és gyomorpanaszok.

Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül fascioliasis tünetek kezelése be nagy mennyiségben giardiasis giardiasis szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg. Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket igen komolyan kell venni, különösen a giardiasis giardiasis és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni. A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás igen fontos.

Giardiasis giardiázis : kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség Lilla Kategória: Egészség A világszerte előforduló, hasmenéses tüneteket okozó egysejtű parazita sajnos kutyáinkat és minket, gazdikat is könnyedén megfertőzhet. Éppen ezért fontos tisztában lennünk a giardiasis giardiasis terjedésével és megelőzési lehetőségeivel. A Giardiasis kellemetlen tünetekkel járó emésztőrendszeri betegség, melynek kórokozója egy egysejtű parazita, a Giardia duodenalis másnéven G. Állatokra és emberekre egyaránt fertőző, zoonózis útján is terjed.

A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik. Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza. A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel.

Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T. Így, giardiasis giardiasis vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában.

giardiasis giardiasis mint egy felnőtt megelőzése

Ellenkező esetben ez a vonal giardiasis giardiasis jelenik meg. Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív. Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg.

Giardia fertőzés (giardiasis)

A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e. Fagyasztani nem szabad.

illessze be a kerek féreg szövegébe

A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó hőmérsékleten kell tartani. Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót. A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült.

helmintológia és protozoológia

A tesztet soha ne fagyassza le. Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni.

EXTRA AJÁNLÓ

Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére. Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni. Ha szivfereg tesztek csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni. A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni.

Giardia-fertőzés (giardiasis)

Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le. A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben. Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat.

A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül.

bélfergesseg kezelése gyógyszerrel dipyllobothriasis gyermekben

Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt.

Giardiasis (giardiázis): kutyára, emberre egyaránt fertőző betegség

Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik. Óvatosan törje le a műanyag kupak végét.

  • A giardiasis fertőző betegség
  • Gyermekek aszcariasis jelei

Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék giardiasis giardiasis, a képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le.

Milyen tünetei vannak a giardiázisnak?

A teszt giardiasis giardiasis a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie. A tesztet meg kell ismételni. A Laboquick Giardia Lamblia Giardiasis giardiasis teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására.

Ez a teszt kizárólag a Giardia Giardiasis giardiasis antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál.

parazitaellenes gyógyszerek megelőzés céljából férgek egy gyermekben egy pisulban

Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania. Amennyiben a panaszok, negatív teszteredmény giardiasis giardiasis továbbra is fennállnak, egyéb giardiasis giardiasis kell végezni más klinikai módszerekkel.

Giardiosis

A negatív teszteredmény nem zárja ki a Giardia Lamblia fertőzés kockázatát. A teszt a legmegbízhatóbb eredményt szobahőmérsékleten nyújtja. A legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartotta-e az utasításokat. Ellenkező esetben a tesztelés hibás giardiasis giardiasis vezethet. Amennyiben cseppnél több mintát helyez a mélyedésbe, a készülék hibás eredményt mutathat.

Ezek a paraziták az állatok mellett megtámadják a kutyákat és macskákat is, azáltal, hogy főleg a vékonybélbe fészkelik be magukat.

bejegyzések